25 noiembrie 2010

Happy Thanksgiving!



God bless you and your family at Thanksgiving and always!

22 noiembrie 2010

Paste cu sos bechamel


INGREDIENTELE
paste(penne)
legume congelate
2 piepti de pui
rosmarin,sare,piper,usturoi,paprika.
Sosul bechamel:

50 gr unt

50 gr faina

500 gr lapte

sare ,piper ,nucsoara (optional)

Topim la foc mic 50 gr unt,cand este complet topit dam la o parte cratita si adaugam toata faina amestecand rapid ca sa nu se faca cocoloase,il punem din nou pe foc mic si mai amestecam 3 minute dupa care adaugam treptat laptele, sarea, piperul si nucsoara,si amestecam pana devine crema fina,dupa care il luam de pe foc si il lasam cam 5 minute sa se raceasca.

Paste: 300 g , sau orice paste, eu am pus penne

Pastele le amestecam cu cascaval cheder,mozzarela si legumele fierte

Adaugam sosul bechamel
Le amestecam bine si le dam pentru 10 -15 minute la cuptor


Prajim pieptul de pui,dupa care adaugam usturoiul,paprika,rosmarinul si il prajim circa 10 minute in ulei incins.Dupa ce sa prajit bine se asezam peste paste.

gata de servire
ENJOY!

20 noiembrie 2010

Seasoned Potato Wedges cu parmezan



5 cartofi( Russett Potatoes)

2 linguri ulei de masline { Extra Virgin}

3 linguri Parmesan Cheese

1/4 lingurita pudra de usturoi

1/4 lingurita sare

1/8 lingurita piper

Paprika si pudra de ceapa .

***

MOD DE PREPARARE:

Spalam cartofi bine (nu-i curatatam de coaje)

Taiem cartofii in feli groase asa cum se vede in poza si asezam in tava cu coaja in jos.

Combinam restul de ingrediente intr-un bol(uleiul,paprica,usturoiul,sarea,piper,brinza parmezan)si cu o pensula ungem foarte bine fiecare felie de cartof

Coacem la 375 f pentru circa 1 ora.

Se poate servi ca snack,ori pentru cina de seara alaturi de un gratar de pui.


ENJOY!